This Is Us

Johanna, Philip, Lennart och Rocki.
Ett härligt gift par och deras rynkiga fyrbenta söner driver tillsammans detta underbara företag som går under namnet Inspo By JP. 

Med flera års erfarenheter inom såväl detaljhandel som lagerhantering, samt en högskoleexamen som webbredaktör i Johannas bakficka, är det nu äntligen dags att stå på helt egna ben och syssla med något som ligger oss båda varmt om hjärtat.
Inspo By JP är ett himla trevligt hörn på nätet där du som kund kan hämta inspiration och handla modeprodukter som är 100% veganska. 

Vi säljer allt från accessoarer och posters till skor, kläder och inredning. 

Varje vara är handplockad med omsorg så att du ska kunna hitta både det bästa och det snyggaste på ett och samma ställe. 

Vi vill helt enkelt vara en del i den förändring till det positiva som en djurfri modevärld innebär. 

STOR KRAM!


Veganskt Mode.

Det som särskiljer Inspo By JP från många andra butiker är att allting du hittar i vårt sortiment är 100% veganskt - alltså är alla produkter helt djurfria.
Vi står fast vid att djurmaterial inte hör hemma i modevärlden och att vi som konsumenter kan få tag på minst lika vackra, hållbara och fantastiska produkter genom att vända oss till de många alternativa materialen som existerar. 

Vi jobbar inte bara på att hitta de djurfria mode-alternativen utan försöker också att inkorporera ekologiskt och återvunnet material bland våra produkter. Exempelvis våra nätkassar är tillverkade i ekologisk GOTS-certifierad bomull och tyget i våra skor är gjort utav återvunnen PET-polyester. 

Vi packar orders, i så stor utsträckning som möjligt, genom att återanvända kartonger och i våra ehandels-påsar är vadderingen gjord av 100% återvunnet papper och de innehåller inte heller någon plast.

 


Följ oss gärna på Sociala Medier

Facebook      Instagram      Youtube